2010-05-10

Ofelia Market 9.5.10 @ Gloria HelsinkiOfelia Market onnistui jälleen. Paikalle saapui runsas joukko uteliaita shoppailijoita eri puolilta Helsinkiä ja muuta Suomea. Äitienpäivä ja Tampere Vintage kuitenkin verottivat kävijämäärää hieman verrattaessa esimerkiksi viime joulukuun Ofeliaan. Parhaat myyjien puvut ja asusteet palkittiin ja mielestäni paras asu olisi kuulunut itse järjestäjälle, Lumimarjalle, jonka kulta-lila asukokonaisuus oli todella chic.


Ostosten ohella nautittiin myös mielenkiintoisista esityksistä. Paras esitys oli akrobaattinen tankotanssi, jota oli todella ilo seurata. Ei strippausta, ei burleskia vaan jotakin uutta, akrobatiaa! Bändin olisi ollut parempi harjoitella peruskomppia ja vireessä pysymistä, mutta tunnelma oli kuitenkin tärkein, pisteet siitä ;)

Huomasin, että huopapäähineeni olivat tämän kertaisella reissulla myyntivalttia. Suomalaiset rakastavat yksilöllistä ja selkeälinjaista suunnittelua. Höyhenhörselöt jäivät pöytään ja mukaan lähtivät sen sijaan graafiset, 20-luku -henkiset tuotokseni. Ofeliassa on mielestäni nyt tarpeeksi käsityöläisiä ja sekaan kaivataan ehdottomasti enemmän miesten vintaasi vaatetusta ja sisustustavaraa.Oli ihanaa, että Minna Parikka oli tuonut paikalle omia vaatekaappinsa aarteita, sillä seassa oli paljon ulkomaalaisia, todellisia löytöjä. Lompakolleni ikäväksi oli se, että nähtävästi kaikki Minnan vaatteet olivat juuri minun kokoa,heh. Tämänkin vihreän villajakun leopardikauluksella ostin häneltä 20 eurolla! Toivon todella,että Helsinki Vintage ja Ofelia -tapahtumat eivät enää koskaan tee tällaista emämunausta ja järjestä tapahtumia päällekkäin, sillä näinkin marginaaliset bakkanaalit kärsivät jos välille syntyy turhaa kilpailua.Rakkaudella,
/Mirkka