2011-05-19

Mirkka Metsola @ Stockmann Argos Hall 20.-29.5.2011

Vuosittainen Argos Young Designers -tapahtuma järjestetään Stockmannin päätavaratalossa Helsingin keskustassa tänä vuonna 20.–29.5.2011.


Nuorten suunnittelijoiden tapahtuma kantaa tänä vuonna nimeä Awake. Se esittelee 24 kotimaisesti ja kansainvälisesti ansioituneen suunnittelijan uutta tuotantoa. Argoshallin tapahtuman teema on saanut innoituksensa unesta ja havahtumisesta, uskalluksesta elää hetkessä sekä usvaisista mielikuvista. Uudesta inspiroituminen ja valkoisuus ovat myös omiaan kuvaamaan tapahtuman tunnelmaa. Tila, tunnelma ja inspiroiva suunnittelu luovat asiakkaille ikimuistoisen kokemuksen.
Awake avautuu koko yleisölle näytöksellä perjantaina 20.5. klo 18.00, Stockmannin Argos hallissa (5. krs.), jonka ohessa voi tutustua kaikkien suunnittelijoiden upeisiin kevät-kesä 2011 mallistoihin. Ensimmäiset maistiaiset saadaan jo toukokuun alussa, kun Aleksanterinkadun ja Keskuskadun kulmassa aukeaa tapahtuman näyteikkuna, joka elää muuttuvaa tarinaansa koko kuukauden ajan. Young Designers -tuotteita myydään Argoshallin ohella Stockmann-verkkokaupassa osoitteessa stockmann.com. Lisäksi nuoret suunnittelijat valloittavat Stockmannin Facebook-sivut toukokuun aikana.

 
Aalto-yliopisto / Taideteollinen korkeakoulu

STOCKMANN

Argos Young Designers/////////

Mirkka Metsola